OKRA Diksmuide organiseert kaas- en wijnavond op 25 oktober

Op 25 oktober organiseert OKRA Diksmuide een kaas- en wijnavond in zaal Horizon. Voor een prijs van 28 euro (leden) of 30 euro (niet-leden) kunnen bezoekers genieten van twaalf verschillende kazen en twee glazen rode wijn. Een charcuterieschotel is beschikbaar voor wie geen kaas eet. De avond begint om 18.00 uur.

Op vrijdag 25 oktober 2024 organiseert OKRA Diksmuide een gezellige kaas- en wijnavond in zaal Horizon te Diksmuide. De avond begint om 18.00 uur en belooft een smakelijke ervaring te worden voor zowel leden als niet-leden. De organisatoren voorzien twaalf verschillende kazen, zorgvuldig geselecteerd, met daarbij passende rode wijnen. Deze avond wordt niet enkel een culinaire beleving, maar ook een gelegenheid om samen te komen en te genieten in een informele sfeer.

Een smaakvolle avond voor iedereen

Met het oog op een breed publiek richt OKRA Diksmuide zich niet alleen op haar leden, maar zijn ook niet-leden van harte welkom om aan te schuiven. Voor de prijs van 28 euro per persoon (voor leden) en 30 euro (voor niet-leden) kunnen de deelnemers zich laten verrassen door een combinatie van heerlijke kazen en twee glazen rode wijn. Ook zullen verschillende broodjes geserveerd worden, die perfect aansluiten bij de aangeboden kaasplanken.

Alternatieve opties beschikbaar

Voor wie geen kaas eet of mag eten, is er goed nieuws: op aanvraag is een smakelijke charcuterieschotel beschikbaar. Op deze manier wil de organisatie ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen en genieten, ongeacht voorkeur of dieetwensen. Zo wordt er voor ieder wat wils geboden.

Praktische informatie en contact

Voor wie liever contant wil betalen, is dit geen probleem. Het bedrag kan op de avond zelf voldaan worden. Heb je nog vragen of wil je een charcuterieschotel bestellen in plaats van kaas? Dan kun je contact opnemen met Petra Castelein op telefoonnummer 0497 37 52 62.

OKRA Diksmuide ziet ernaar uit om op 25 oktober zoveel mogelijk mensen te verwelkomen in zaal Horizon, waar gezelligheid en smaak centraal staan.

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)